mandag den 19. oktober 2009

Nulstil alt

Bedst ville det være at nulstille sit publikum, men med den stadig større hastighed verden bevæger sig med, føles det absurd alene at tænke tanken. Alligevel går folk stadigvæk i biografen eller i teatret og nulstiller sig til oplevelsen. Man kan lave rigtig meget teater for den samme pris som en reklamefilm. Måske en erkendelsesforestilling om en virksomhed, som folk har fået et andet forhold til. Jeg tænker naturligvis på bankerne i al almindelighed og Banken i særdeleshed. ”Hvad der er godt for Danmark, er godt for Banken”, yndede de at sige. Hvad er da godt for Danmark, kunne vi ønske os svar på.

2 kommentarer:

  1. A pros pros nulstille, så burde man overveje en "Men in Black"-agtig nulstilling af hele menneskeheden, for hvis man bevæger sig tilbage gennem de uendlige lag af tapet på mennekseheden kollektive væg opdager man at vi er nået alvorligt langt ud af en forrygt tangent. Overleve, formere os og passe på vore børn og nærmeste var vel den oprindelige præmis .... det kan godt være mennesker er det "hurtigtigte" dyr i skoven, men der er dog også det mest indbildske, arrogante og selvfede dyr af alle ... Vi tror rent faktisk, at der er en højere mening med vores egen eksistens, men ikke med alle andre skabninger på denne jord .... wow. Og så lige tilbage igen .... jeg tror vi skal tilbage til Ur-reklamen, tilbage til det der virkelig betyder noget for at lave Ny-reklame ..... der var nok mere mit eget behov for at ytr mig end det var en direkte kommentar til dit indlæg ;-) ...

    SvarSlet
  2. Du skal være meget velkommen. Det er et godt indlæg. Var det ikke hippierne, der sagde: "Stop verden, jeg vil af!" ? - Men mon ikke kloden fixer det selv. En meters vandstigning og der skal nok komme fokus på de virkelige værdier igen ;)

    SvarSlet